Onze visie

Haal het meeste uit het leven
Persoonlijke groei

Ontgrendel je volledige potentie

Uitrusten in de natuur - Awayk
Bereik holistisch succes
Vind meer empathie en verbinding met jezelf en andere
Wees de beste leider die je kunt zijn
Ontdek diepgaand geluk
Ontdek je hogere bewustzijn en leef met aandacht
Leef vrij, zonder beperkingen
Ervaar het nu
Ontdek wat spiritualiteit voor jou betekent
Hoe bevorderen psychedelica persoonlijke groei?

Wat wij jou bieden

Best in Class
Best in class

Dit is niet zomaar een truffelceremonie. Dit is een eersteklas psychedelische reis, gebouwd om de meeste waarde voor jou te creëren. Waarin je de diepste inzichten opdoet en duurzame verandering genereert aangepast aan jouw flow en behoefte.  

Ons programma omvat een high-end omgeving waar je kunt ontspannen in privacy en exclusiviteit, waar in alles is voorzien. Aan de basis van onze retraites ligt een diepe toewijding aan gepersonaliseerde zorg, cruciaal voor het maximaliseren van de voordelen van een psychedelische ervaring. 

Of het nu individueel of in groepsverband is, onze focus op persoonlijke zorg en aandacht is een fundamenteel onderdeel van de Awayk ervaring. Onze benadering verbetert niet alleen de veiligheid en effectiviteit van de psychedelische reis, maar zorgt er ook voor dat elke deelnemer zich ondersteund en gewaardeerd voelt. Het resultaat is een transformerende ervaring die je voor altijd meeneemt.  

Volledig gepersonaliseerd
Volledig gepersonaliseerd

Elk individu is uniek, en dat geldt ook voor onze retraites. Geen twee programma’s zijn bij ons hetzelfde, omdat elk aspect, groot en klein, is afgestemd op jouw context en behoeften. In de wereld van zelfontdekking is er geen one-size-fits-all. De reis van elke persoon is uniek en wordt gevormd door hun unieke ervaringen, overtuigingen en aspiraties. 

We omarmen deze diversiteit en verfijnen elk element van jouw reis. Van de oefeningen die je doet tot de onderwerpen van gesprek, alles is gekozen om diep te resoneren met wie jij bent en wat je zoekt. Onze oefeningen zijn niet generiek; ze zijn afgestemd op jouw levensverhaal en stimuleren inzichten die zowel diepgaand als actiegericht zijn. Gesprekken evolueren organisch, geleid door jouw unieke perspectieven en ervaringen. 

Deze op maat gemaakte aanpak zorgt ervoor dat de uiteindelijke ervaring niet slechts een opzichzelfstaande ervaring is, maar leidt tot diepe en persoonlijke inzichten.. Een reis waar we op dag één al mee beginnen, een reis die betekenisvol is omdat deze perfect is afgestemd op jouw unieke situatie en pad.  

Duurzame persoonlijke ontwikkeling
Duurzame persoonlijke ontwikkeling

We hebben veel tijd gestopt in het creëren van de meest betekenisvolle psychedelische reis. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij het meeste uit deze magische ervaring kunt halen. Onze focus ligt op het bevorderen van langdurige transformatie, niet op korte termijn ervaringen. We benadrukken diepgaande voorbereiding en zorgvuldige integratie, wat essentieel is voor duurzame persoonlijke groei, alles op je eigen tempo en in flow. 

Voorbereidingsfase 
Onze voorbereidingsfase prioriteert drie sleutelgebieden: vertrouwen opbouwen, een duidelijke intentie stellen en de benodigde tools en mindset voor de psychedelische ervaring bieden. 

  1. Vertrouwen opbouwen: Vertrouwen is cruciaal voor het creëren van een veilige en ontvankelijke ruimte voor je reis. Deze basis stelt je in staat om je ervaring dieper en opener te verkennen.
  2. Een duidelijke intentie stellen: Via  gaan je helpen om een goede en waardevolle intentie te definiëren. Deze intentie stuurt je ervaring en vormt de inzichten die je verkrijgt. Onderzoek toont aan dat een goed gedefinieerde intentie de voordelen van de ervaring aanzienlijk versterkt.
  3. De juiste mindset en tools: We voorzien je van de essentiële tools om vol vertrouwen en diepgaand te navigeren, wat een mindset van openheid en nieuwsgierigheid bevordert. Dit zorgt ervoor dat je de reis ingaat met de vaardigheden en grondhouding die je zal gebruiken om de ervaring volledig te omarmen.
    Integratiefase

In de integratiefase helpen we je de inzichten die je hebt ontdekt te begrijpen en toe te passen. Psychedelica kunnen diepe waarheden met opmerkelijke helderheid onthullen, en wij begeleiden je bij het interpreteren van deze inzichten en het integreren ervan in je dagelijkse leven. Dit proces transformeert een enkele ervaring in blijvende, betekenisvolle verandering. Wij geloven dat één psychedelische ervaring zo waardevol kan zijn dat er geen noodzaak is voor herhaalsessies. De transformatie die je bereikt, en de vrijheid die je daarna voelt, zullen zowel diepgaand als duurzaam zijn. 

Science-based benadering
Science-based benadering

Bij Awayk is jouw veiligheid onze hoogste prioriteit, direct gevolgd door het zorgen dat jij alles uit je ervaring haalt wat erin zit. Waarborgen van de effectiviteit van je ervaring. Psychedelica kunnen ongekende persoonlijke en professionele groei bevorderen. Er is veel onderzoek naar gedaan en wij hebben ons programma geïnspireerd op wat werkt in de onderzoeksaanpak. Onderzoek toont bijvoorbeeld aan dat het zorgvuldig controleren van de set, setting en dosering de impact optimaliseert en de kans op een negatieve ervaring minimaliseert. Onze aanpak draait om deze drie cruciale aspecten. 

Set: jouw innerlijke landschap 
De "set" verwijst naar je mindset, de verwachtingen en psychologische staat op het moment dat je aan een psychedelische reis begint. Je innerlijke landschap speelt een cruciale rol in het vormgeven van de ervaring. Door middel van introspectie en zelfreflectie helpen we je je motivaties te verduidelijken en eventuele angsten of zorgen te erkennen. Geïnspireerd door therapeutische en mindfulness-praktijken bereiden we je voor door een duidelijke intentie te stellen, vertrouwen op te bouwen en je te leren hoe je de ervaring kunt navigeren. Dit stelt je in staat om de ervaring  met een open, nieuwsgierige en ontvankelijke mindset te benaderen, waardoor hun potentieel voor persoonlijke groei en inzicht wordt vergroot. 

Setting: de externe omgeving 
De "setting" omvat de fysieke en sociale omgeving van je psychedelische ervaring. Het creëren van een veilige en ondersteunende setting is essentieel voor het optimaliseren van de ervaring en het beperken van mogelijke risico's. Onze omgeving is comfortabel, met passende en gepersonaliseerde muziek en toegang tot de schitterende natuur. Vertrouwen tussen jou en je gids is cruciaal. Je wordt begeleid door Pieter of Maarten, die er gedurende het hele proces voor je zullen zijn. Ons proces zorgt voor voldoende tijd om een sterke basis van wederzijds vertrouwen en begrip tussen jou en ons te vormen. 

Dosering: de juiste balans vinden 
De dosering van een psychedelische substantie speelt een cruciale rol in het vormgeven van de intensiteit en duur van je ervaring. Een te hoge dosis kan overweldigend zijn, waardoor het moeilijk wordt om waardevolle inzichten te verkrijgen, terwijl een te lage dosis beperkte waarde kan bieden. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is doseren gebaseerd op je verlangen naar controle en de rigiditeit van je ego-structuur, niet op geslacht of lichaamsgewicht. Degenen die zich volledig kunnen overgeven, kunnen zelfs bij een lagere dosis een diepgaande ervaring hebben. Tijdens het voorbereidingsproces selecteren we de juiste dosering voor jou, zodat je waardevolle inzichten opdoet die in lijn zijn met je intentie. 

Toegewijde gidsen 
Maarten of Pieter zal je toegewijde gids zijn gedurende het hele programma. We hebben uitgebreide training in psychologie en het begeleiden van psychedelische ervaringen, gecombineerd met persoonlijk zelfwerk, wat zorgt voor een diepgaand begrip om je te assisteren. Met hun ondersteuning kun je vol vertrouwen je innerlijke wereld verkennen, wetende dat je in capabele en meelevende handen bent. 

Neem contact op

Wat maakt Psychedelica zo speciaal?

Psychedelica bieden een ongeëvenaarde mogelijkheid om te herdefiniëren hoe je je leven leeft. “Er bestaat een leven voor, en een leven na een psychedelische ervaring” is een veel gehoorde uitspraak. En dit is niet omdat er werkelijk iets is veranderd in je leven, het komt omdat de ervaring je een volledig nieuw perspectief op jezelf en je omgeving kan geven. Welke je een nieuw uitgangspunt kan geven om vanuit te leven.

Vanaf de geboorte beginnen onze hersenen algoritmes te vormen die onze gedachten, emoties en gedragingen dicteren. Deze algoritmes zijn zowel behulpzaam als beperkend. Psychedelica zijn een onschatbaar hulpmiddel om diepgaande inzichten in deze patronen te krijgen en bieden de mogelijkheid om bepaalde overtuigingen om te buigen. Dat geeft vervolgens de mogelijkheid om vanuit die kerninzichten en -overtuigingen andere keuzes te gaan maken.

Onderzoek toont aan dat deelnemers de ervaring als een van de meest impactvolle gebeurtenissen in hun leven beoordelen, zelfs jaren later. Tijdens deze ervaringen gaat je denkende en oordelende deel van je brein achterin de bus zitten, zodat je onderbewustzijn vrijuit kan spreken. Dit creëert ruimte om kerninzichten, waarden en waarheden van je leven te (her)ontdekken. Zo'n eenmalige gebeurtenis verdient simpelweg het allerbeste.>

Als het goed wordt gedaan, is psychedelica als een super snelkookpan voor persoonlijke ontwikkeling. Ze kunnen je helpen specifieke levenshindernissen te overwinnen, transformerende inzichten bieden, of je simpelweg de aard van je geest laten verkennen en je meer bewust maken van alles wat het leven je biedt.
My 1st truffle experience was intense and magical! It has brought me more awareness,
processing, peace and confidence to let go of what doesn't deserve me, to stand in my 
strength and to really see and feel myself and the other.
Noor van Hout

Kleine stapjes, grote impact

Wetenschap toont aan dat, met de juiste begeleiding, 80% van de deelnemers hun psychedelische ervaring beoordelen als een van de vijf meest betekenisvolle gebeurtenissen in hun leven. Het is verleidelijk om te denken dat zo'n enorme impact zal leiden tot drastische, overweldigende veranderingen. De veranderingen die psychedelica teweegbrengen, zijn echter vaak subtiel en geleidelijk. Je verliest niets, maar krijgt er een geheel nieuw perspectief op het leven bij.

Een psychedelische ervaring stelt je vaak in staat om het volledige doolhof van je gedachtepatronen te zien, hun aard te begrijpen en te herkennen voor wat ze zijn - gewoon gedachten. Niet langer voel je de identificatie met deze gedachten. Deze ervaring alleen zal de deur al openen voor positieve verandering. Dit proces omvat doorgaans een reeks kleine, geleidelijke aanpassingen.

Uiteindelijk is de keuze om veranderingen aan te brengen altijd aan jou. Het verkrijgen van een nieuw perspectief geeft je de mogelijkheid om anders te kiezen dan voorheen. Dit traject doorlopen doe je met ons nauw aan jouw zijde.

Iemand waarbij zijn of haar onzekerheden een belemmerende werking op zijn relaties, levensgeluk en werk hebben, kan ontdekken dat de angst geworteld is in een angst voor afwijzing en realiseren dat ze in de kern een prachtig en goed persoon zijn. Dit besef op zichzelf, zal de onzekere gevoelens en gedachten al aanzienlijk aan impact doen verminderen, waardoor de mogelijkheid ontstaat om nu opener met anderen om te gaan. Samen zullen we kleine stappen verkennen om nieuwe, positieve gedachtepatronen te creëren, waardoor je nieuwe opties krijgt om mee te experimenteren. Als resultaat worden dagelijkse handelingen en beslissingen minder beïnvloed door angst of beperkingen, waardoor je natuurlijke zelf naar voren kan komen. Dit geeft je een grotere vrijheid en meer opties om uit te kiezen. Wat weer leidt tot langdurig verbeterde mentale gezondheid, algeheel welzijn en geluk. 

Een ander waardevol aspect van psychedelica is de manier waarop ze diepe verbindingen met jezelf en anderen faciliteren. Psychedelica bevorderen empathie en compassie, breken barrières af en bevorderen een gevoel van eenheid en verbondenheid. Bijvoorbeeld, iemand die relatieproblemen ervaart, kan zich realiseren dat ze de neiging hebben conflicten te vermijden. Psychedelica helpen hen de onderliggende patronen beter te begrijpen, waardoor ze zich ervan kunnen losmaken. Ze voelen hernieuwde vrijheid en vertrouwen om problemen met hun partner directer maar empathisch aan te pakken, wat leidt tot betere communicatie en verbondenheid en uiteindelijk hun relatie versterkt en verdiept. 

Dit onderstreept het belang van een goed doordachte integratiefase. We erkennen dat de verkregen inzichten cruciaal maar overweldigend kunnen lijken. Ons gestructureerde integratieproces helpt je deze inzichten te begrijpen en praktische, kleine stappen te definiëren richting blijvende, betekenisvolle verandering. Onze integratiefase zorgt voor de juiste focus en voldoende tijd om dit nieuwe perspectief op een veilige, geleidelijke en betekenisvolle manier in je dagelijkse leven te integreren. Bovendien blijven we minstens een jaar na de geplande sessies zonder extra kosten voor je beschikbaar. Je hebt ons nummer - pak gewoon de telefoon. 

Ons programma
Choose Life
Awaken your mind.

Neem contact met ons op

Voel je vrij om contact met ons op te nemen met vragen, zorgen, twijfels of eigenlijk alles wat je wilt bespreken. 
We praten hier graag met je over en delen met plezier onze visie en benadering van psychedelica. Dus ja, stuur ons gewoon een bericht!
Contact form (NL)