Over ons

Awayk biedt eersteklas, volledig op maat gemaakte psychedelische retraites. 
Alles wat we doen is erop gericht dat jij het meeste uit deze magische ervaring haalt.

Ons verhaal

Awayk is opgericht door Maarten Lindenbergh en Pieter Schlooz. We kennen elkaar al heel lang. We zijn samen opgegroeid. Op de middelbare school vormden we een groep jongens die 25 jaar later vrienden voor het leven zijn geworden.

Opgegroeid in Nederland probeerden we psychedelica een paar keer toen we jong waren en hadden altijd een geweldige tijd. Jaren later, in 2017, ontmoetten de jongens, die inmiddels mannen waren geworden, elkaar in het bos voor nog een psychedelische ervaring. Maar deze keer was het goed voorbereid. Pieter zorgde ervoor dat we allemaal met een duidelijke intentie de ervaring ingingen en had een absoluut prachtige locatie gevonden. Als groep bespraken we onze mindsets voor de ervaring en een van ons zou nuchter blijven. We namen de vooraf bepaalde dosis in en de trip was magisch. Toch voelde deze trip anders, veel waardevoller, omdat we allemaal met nieuwe, betekenisvolle inzichten uit de ervaring kwamen.
In de daaropvolgende maanden merkten we hoe ons leven geleidelijk begon te veranderen. Thema's waar sommigen van ons al een leven lang mee bezig waren, kwamen plotseling in een nieuw licht te staan, een nieuw perspectief. Wat eerst voornamelijk theoretisch en extrinsiek gemotiveerd was, voelde nu anders. Twee van de jongens stopten na 25 jaar met roken. Een ander veranderde van carrière om zich succesvol te richten op iets anders wat hij al zo lang wilde doen maar nooit durfde. Op de een of andere manier leek iedereen een versterkt en vernieuwd bewustzijn en waardering voor het leven zelf te hebben gevonden.

Dit maakte ons erg nieuwsgierig naar de mogelijkheden van psychedelica. We begonnen elk boek en artikel te lezen dat we konden vinden. Toen ontdekten we het langlopende onderzoek dat onze aanname bevestigde; psychedelica hebben een enorm, ongekend vermogen om levens ten goede te veranderen. We leerden over de vooroordelen rond psychedelica, die nu langzaam worden opgeheven. En we leerden dat met het juiste niveau van voorbereiding, begeleiding en nazorg, de ervaring zoveel meer impact kan hebben.
Het Aha-moment

We besloten de beste en meest betekenisvolle psychedelische reis te creëren die er is.

We hebben een aantal aanbieders gezien, de meeste bieden groepssessies aan of richten zich sterk op de ervaring zelf maar verwaarlozen een goede voorbereiding of missen de grote waarde van nazorg. Dit leek onbenut potentieel, een gemiste kans, vooral voor zo'n betekenisvolle ervaring die levens ten goede kan veranderen.

We hebben Awayk opgericht, waarbij we onze succesvolle carrières hebben opgegeven om een nieuw avontuur te beginnen van het bieden van eersteklas, op maat gemaakte psychedelische ervaringen.

over ons

Ontmoet ons team

Maarten Lindenbergh - Awayk
Maarten Lindenbergh
Medeoprichter en Facilitator
Het leven is bedoeld om ten volle ervaren te worden. Veel high-performers vinden het moeilijk om een staat van vervulling en geluk te bereiken waar ze tevreden mee zijn. Het is mijn passie om hen te begeleiden op hun reis naar een verhoogd zelfbewustzijn en hen te helpen het maximale uit hun leven te halen.

Voordat we Awayk oprichtten, heb ik de carrièreladder beklommen in verschillende sectoren zoals de luchtvaart, consultancy en e-commerce. Hierdoor begrijp ik goed wat het betekent om elke dag het beste van jezelf te geven. Ik heb zowel grote als kleine teams geleid en gewerkt voor zowel grote bedrijven als hypergroeiende scale-ups. Dit heeft me geleerd hoe belangrijk het is om hoge ambities en grote impact in balans te brengen met zelfzorg en mindfulness.

Als ik terugkijk op wat mij als persoon heeft gevormd, dan is het het verlies van mijn vader op jonge leeftijd. Dit ontketende een ongelooflijk sterke intrinsieke motivatie om van het leven te genieten. Ik realiseerde me al snel dat geluk van binnenuit moet komen, en die focus heb ik nooit verloren. De afgelopen 20+ jaar heb ik mindfulness, meditatie, ademwerk, de kracht van de geest en coaching beoefend. Een ongelooflijke psychedelische ervaring met vrienden in het bos toonde me het potentieel van deze stof en dreef me ertoe dit veilig en privé met de wereld te delen, op een manier die de meeste impact heeft en levenslange effecten biedt. Ik heb meerdere trainingen en cursussen gevolgd over het begeleiden van psychedelische reizen en de integratie van psychedelische ervaringen.

Ik werk graag met mensen van over de hele wereld, uit alle lagen van de bevolking. Het is een eye-opener en mind-blowing om te zien hoe we in essentie allemaal zo op elkaar lijken. Ik sta bekend als een goede luisteraar, oordeel niet snel en ben oprecht geïnteresseerd in hoe anderen in elkaar steken. Mijn focus als gids is om je te helpen jezelf beter te begrijpen, te ontdekken wie je echt bent, en je te ondersteunen om het maximale uit het leven te halen.

Naast mijn werk ben ik een trotse vader van twee prachtige dochters, Benthe en Charlie, en gelukkig getrouwd met mijn jeugdliefde, Claudia.

Je kunt me bereiken via maarten@awayk.nl of +31615533574.
Pieter Schlooz - Awayk
Pieter Schlooz
Medeoprichter en Facilitator
Samen met Maarten heb ik Awayk mede-opgericht met de missie om individuen te helpen elk moment van het leven ten volle te genieten. Ik geloof er sterk in dat dit begrip al in ieder mens aanwezig is, en ik ben diep gepassioneerd om je te begeleiden bij het ontdekken van de betekenis hiervan voor jezelf.

In de afgelopen vier decennia ben ik persoonlijk op zoek gegaan naar de drijfveren achter menselijk gedrag. Sinds mijn jeugd ben ik een optimistisch en energiek persoon, omringd door talloze hobby's en vrienden. Door veel te reizen en te leven en werken in diverse culturen, heb ik een breed perspectief ontwikkeld op de complexiteit van de menselijke geest. Mijn opleidingsachtergrond omvat een studie bedrijfskunde, evenals modules in filosofie, psychologie, schema-therapie en later ook psychedelisch ondersteunde therapie. Ik heb deze kennis effectief toegepast om bedrijfsstructuren en culturen te analyseren. Ondanks mijn harde werk en opmars op de carrièreladder, voelde ik echter altijd dat er iets ontbrak.

In 2016 gaf een vriend mij op mijn verjaardag een transformerende psychedelische ervaring in de duinen van de Noordzee. Als ervaren mediteerder op dat moment, kon ik diep duiken in de ervaring. De diepe en complexe aard ervan maakt het bijna onmogelijk om deze adequaat in woorden te beschrijven. Al mijn opgebouwde kennis werd iets dat ik kon ervaren en voelen, in plaats van alleen rationeel te begrijpen. Ik kreeg het vermogen om door mijn eigen patronen heen te kijken en ze als geheel te begrijpen. Deze openbaring verlichtte het ontbrekende stukje van de puzzel en gaf me uiteindelijk het vermogen om het leven in het huidige moment te waarderen zoals het zich ontvouwt.

Met oprechte enthousiasme en een warme glimlach zet ik me in om naar jouw unieke verhaal te luisteren en het echt te begrijpen. Ik bezit het vermogen om de juiste vragen te stellen zonder te oordelen, en begeleid je om dieper in jezelf te verkennen. Samen zullen we je voorbereiden op jouw persoonlijke reis. Ik zal je voorzien van de nodige tools en je leren hoe je jouw eigen pad kunt verkennen en navigeren. Mijn belangrijkste doel is om je te helpen waardevolle inzichten te verkrijgen die je in staat stellen om elke dag van het leven te genieten.

Wandelen in de natuur met mijn drie kinderen en mijn geliefde vrouw laat me voelen als de gelukkigste man ter wereld. Ik geniet er ook van om op mijn mountainbike door het bos te rijden waar we wonen, of om de stad in de buurt te verkennen.

Je kunt me bereiken via Pieter@Awayk.nl of +31626888363
Guusje - Awayk
Guusje
Facilitator en Ademwerk Specialist
Ik begeleid mensen op hun persoonlijke reizen en processen. Ik help mensen vooruit te komen op cognitief, fysiek, emotioneel en energetisch niveau, zodat ze helderheid kunnen krijgen bij belangrijke levensbeslissingen. Dit doe ik zonder onnodige complexiteit, maar met diepgang.

Binnen Awayk begeleid ik individuen en ben ik verantwoordelijk voor de ademwerksessies, om hen voor te bereiden op hun innerlijke reizen en te helpen een sterke integratie daarna te faciliteren.

Mijn persoonlijke website is www.guusjevandooren.nl
Ingrid Scott - Awayk
Ingrid Scott
Ademwerk Specialist
Hallo, ik ben Ingrid Scott, een gecertificeerde ademwerkcoach gevestigd in Amsterdam. Opgeleid onder de begeleiding van een van de toonaangevende ademwerkleraren van Nederland, hanteer ik een no-nonsense aanpak gericht op het leveren van tastbare resultaten. Na zelf de verrijkende impact van ademwerk te hebben ervaren, ben ik gepassioneerd om het transformerende potentieel ervan met anderen te delen. In de loop der jaren heb ik opmerkelijke veranderingen gezien in het leven van mijn cliënten door deze krachtige praktijk.

Tijdens onze sessies zal ik je deskundig begeleiden door bewust verbonden ademhalingstechnieken, waarbij ik gebruik maak van bewezen biologische en theoretische methoden. Deze technieken maken gebruik van het ongelooflijke zelfhelende vermogen van het lichaam en bevorderen optimaal fysiek en emotioneel welzijn.

Binnen Awayk begeleid ik mensen om hun intentie verder te onderzoeken of om hun opgedane inzichten te verankeren tijdens de integratie.

Mijn persoonlijke website is www.ingridboekel.com.
Maarten Lindenbergh
Co-Founder and Facilitator
Het leven is bedoeld om ten volle ervaren te worden. Veel high-performers vinden het moeilijk om een staat van vervulling en geluk te bereiken waar ze tevreden mee zijn. Het is mijn passie om hen te begeleiden op hun reis naar een verhoogd zelfbewustzijn en hen te helpen het maximale uit hun leven te halen.

Voordat we Awayk oprichtten, heb ik de carrièreladder beklommen in verschillende sectoren zoals de luchtvaart, consultancy en e-commerce. Hierdoor begrijp ik goed wat het betekent om elke dag het beste van jezelf te geven. Ik heb zowel grote als kleine teams geleid en gewerkt voor zowel grote bedrijven als hypergroeiende scale-ups. Dit heeft me geleerd hoe belangrijk het is om hoge ambities en grote impact in balans te brengen met zelfzorg en mindfulness.

Als ik terugkijk op wat mij als persoon heeft gevormd, dan is het het verlies van mijn vader op jonge leeftijd. Dit ontketende een ongelooflijk sterke intrinsieke motivatie om van het leven te genieten. Ik realiseerde me al snel dat geluk van binnenuit moet komen, en die focus heb ik nooit verloren. De afgelopen 20+ jaar heb ik mindfulness, meditatie, ademwerk, de kracht van de geest en coaching beoefend. Een ongelooflijke psychedelische ervaring met vrienden in het bos toonde me het potentieel van deze stof en dreef me ertoe dit veilig en privé met de wereld te delen, op een manier die de meeste impact heeft en levenslange effecten biedt. Ik heb meerdere trainingen en cursussen gevolgd over het begeleiden van psychedelische reizen en de integratie van psychedelische ervaringen.

Ik werk graag met mensen van over de hele wereld, uit alle lagen van de bevolking. Het is een eye-opener en mind-blowing om te zien hoe we in essentie allemaal zo op elkaar lijken. Ik sta bekend als een goede luisteraar, oordeel niet snel en ben oprecht geïnteresseerd in hoe anderen in elkaar steken. Mijn focus als gids is om je te helpen jezelf beter te begrijpen, te ontdekken wie je echt bent, en je te ondersteunen om het maximale uit het leven te halen.

Naast mijn werk ben ik een trotse vader van twee prachtige dochters, Benthe en Charlie, en gelukkig getrouwd met mijn jeugdliefde, Claudia.

Je kunt me bereiken via maarten@awayk.nl of +31615533574.
Pieter Schlooz
Co-Founder and Facilitator
Samen met Maarten heb ik Awayk mede-opgericht met de missie om individuen te helpen elk moment van het leven ten volle te genieten. Ik geloof er sterk in dat dit begrip al in ieder mens aanwezig is, en ik ben diep gepassioneerd om je te begeleiden bij het ontdekken van de betekenis hiervan voor jezelf.

In de afgelopen vier decennia ben ik persoonlijk op zoek gegaan naar de drijfveren achter menselijk gedrag. Sinds mijn jeugd ben ik een optimistisch en energiek persoon, omringd door talloze hobby's en vrienden. Door veel te reizen en te leven en werken in diverse culturen, heb ik een breed perspectief ontwikkeld op de complexiteit van de menselijke geest. Mijn opleidingsachtergrond omvat een studie bedrijfskunde, evenals modules in filosofie, psychologie, schema-therapie en later ook psychedelisch ondersteunde therapie. Ik heb deze kennis effectief toegepast om bedrijfsstructuren en culturen te analyseren. Ondanks mijn harde werk en opmars op de carrièreladder, voelde ik echter altijd dat er iets ontbrak.

In 2016 gaf een vriend mij op mijn verjaardag een transformerende psychedelische ervaring in de duinen van de Noordzee. Als ervaren mediteerder op dat moment, kon ik diep duiken in de ervaring. De diepe en complexe aard ervan maakt het bijna onmogelijk om deze adequaat in woorden te beschrijven. Al mijn opgebouwde kennis werd iets dat ik kon ervaren en voelen, in plaats van alleen rationeel te begrijpen. Ik kreeg het vermogen om door mijn eigen patronen heen te kijken en ze als geheel te begrijpen. Deze openbaring verlichtte het ontbrekende stukje van de puzzel en gaf me uiteindelijk het vermogen om het leven in het huidige moment te waarderen zoals het zich ontvouwt.

Met oprechte enthousiasme en een warme glimlach zet ik me in om naar jouw unieke verhaal te luisteren en het echt te begrijpen. Ik bezit het vermogen om de juiste vragen te stellen zonder te oordelen, en begeleid je om dieper in jezelf te verkennen. Samen zullen we je voorbereiden op jouw persoonlijke reis. Ik zal je voorzien van de nodige tools en je leren hoe je jouw eigen pad kunt verkennen en navigeren. Mijn belangrijkste doel is om je te helpen waardevolle inzichten te verkrijgen die je in staat stellen om elke dag van het leven te genieten.

Wandelen in de natuur met mijn drie kinderen en mijn geliefde vrouw laat me voelen als de gelukkigste man ter wereld. Ik geniet er ook van om op mijn mountainbike door het bos te rijden waar we wonen, of om de stad in de buurt te verkennen.

Je kunt me bereiken via Pieter@Awayk.nl of +31626888363
Guusje
Facilitator en Ademwerk Specialist

Ik begeleid mensen op hun persoonlijke reizen en processen. Ik help mensen vooruit te komen op cognitief, fysiek, emotioneel en energetisch niveau, zodat ze helderheid kunnen krijgen bij belangrijke levensbeslissingen. Dit doe ik zonder onnodige complexiteit, maar met diepgang.

Binnen Awayk begeleid ik individuen en ben ik verantwoordelijk voor de ademwerksessies, om hen voor te bereiden op hun innerlijke reizen en te helpen een sterke integratie daarna te faciliteren.

Mijn persoonlijke website is www.guusjevandooren.nl

Ingrid Scott
Breathwork Specialist

Hallo, ik ben Ingrid Scott, een gecertificeerde ademwerkcoach gevestigd in Amsterdam. Opgeleid onder de begeleiding van een van de toonaangevende ademwerkleraren van Nederland, hanteer ik een no-nonsense aanpak gericht op het leveren van tastbare resultaten. Na zelf de verrijkende impact van ademwerk te hebben ervaren, ben ik gepassioneerd om het transformerende potentieel ervan met anderen te delen. In de loop der jaren heb ik opmerkelijke veranderingen gezien in het leven van mijn cliënten door deze krachtige praktijk.

Tijdens onze sessies zal ik je deskundig begeleiden door bewust verbonden ademhalingstechnieken, waarbij ik gebruik maak van bewezen biologische en theoretische methoden. Deze technieken maken gebruik van het ongelooflijke zelfhelende vermogen van het lichaam en bevorderen optimaal fysiek en emotioneel welzijn.

Binnen Awayk begeleid ik mensen om hun intentie verder te onderzoeken of om hun opgedane inzichten te verankeren tijdens de integratie.

Mijn persoonlijke website is www.ingridboekel.com.

jouw voordeel

Onze klanten

Bij Awayk geloven we sterk dat elk individu uniek is, in een eigen omgeving leeft en een op maat gemaakte aanpak, ervaring, dosering en integratie verdient. Er is echt geen "one size fits all" oplossing. We werken meestal met hoogpresterende personen die het maximale uit het leven willen halen, maar het gevoel hebben dat er iets ontbreekt, of die hun kennis over de aard van de geest willen verdiepen.
Die de meeste concepten cognitief begrijpen, maar toch aanhoudende patronen ervaren die hen niet verder helpen. Ze hebben allemaal een sterke nieuwsgierigheid naar psychedelica en de schoonheid die dit kan bieden, maar hebben het nog niet (op deze manier) geprobeerd. Misschien hebben ze via-via gehoord over psychedelische ervaringen of de trend in de industrie opgemerkt, en nu voelen ze dat het juiste moment is aangebroken om deze mystieke ervaring te verkennen.

Wat bieden we?

Door ons doel na te streven om de optimale omstandigheden voor de psychedelische ervaring te creëren, onderscheiden we ons. We staan bekend om onze onwrikbare toewijding aan persoonlijke zorg gedurende het hele proces, van voorbereiding tot integratie. We begrijpen dat dit meer is dan “slechts een trip”, en daarom streven we ernaar dat onze gasten de diepste inzichten en blijvende positieve effecten uit deze magische ervaring halen. Laat ons je begeleiden van dat onderbuikgevoel van nieuwsgierigheid naar psychedelica, tot aan een levensveranderende openbaring.
Bekijk ons programma
Everyone should experience this once. The journey is guided with so much love and attention. It has given me deep insights, we have laughed, it has inspired and empowered me. Do it!
Juliaan van Rappard

Neem contact met ons op

Voel je vrij om contact met ons op te nemen met vragen, zorgen, twijfels of eigenlijk alles wat je wilt bespreken.
We praten hier graag met je over en delen met plezier onze visie en benadering van psychedelica. Dus ja, stuur ons gewoon een bericht!
Contact form (NL)